Info

Ik volg al van 1999 op regelmatige basis les in het PVCO Lokeren. Kennismaking PC en Windows 1 en 2. Word 1 en 2. Photoshop 1 en 2. Dreamweaver 1 en 2. Photoshop Elements 1. Flash 1 en 2 dat heb ik gevolgd in Leerstad Lokeren. Omdat ik niet tevreden was over die opleiding besloot ik Flash 1 en 2 nog eens te volgen in het PVCO Lokeren.
Ik heb een zevental jaar artikelen geschreven voor het kwartaalblad de KOIWIJZER. Met het schrijven van artikelen ben ik gestopt. Het was leuk maar aan alles komt een eind.
En had ik meer tijd om mij bezig te houden met fotografie. Alle module werden gevolgd en was ik klaar voor Portfolio waarin ik vooral foto's aangeleverd heb rond sociale straatfotografie. Dit is goed verlopen zodat ik na deze opleiding een attest fotograaf heb behaald. Dank gaat naar mijn mentor Stefan Schelkens die me toen met raad bijstond.
Na een paar problemen met de pc heb ik een cursus Computer en assemblagetechnieken en Randapparatuur gevolgd. In het voorjaar 2014 heb ik nog de module actie gevolgd bij een voor mij nieuwe leraar. Iets wat ik heel leerrijk vind hoe meer input ik krijg van verschillende leraars hoe liever ik het heb. In 2015 heb ik nog een extra cursus creatief conceptueel fotografie gevolgd. Veel geleerd maar toch moeten vaststellen dat dit niet mijn soort fotografie is. In 2016 volg ik Photoshop voor fotografen. Zo probeer ik me steeds verder te bekwamen. 2017 staat in het teken van webdesign.

showcase image

The details are not the details.

They make the Photo